Välkomna till Stöckestallet

Här kommer vårat liv att uppdateras

I kväll är det hippoträning och det blåser en hel del kan man säga

dock ingen snö i Umeå är det lite vitt på marken men inte här kommer dock en del imorgon men då är vi i Stockholm redan för att gå på Globen med 3 föreställningar vi åker med Peter/Anna/Elin även Rönnbäcks och Geilsgård är på plats där nere, vi bor på hotell och blir väl lite shoppande också kan jag tänka mig.

Eftersom det blåser en hel del så har syrran börjat gruva sig då hon inte är någon favorit gällande flygning men det bör ju bara gå fortare kan man tycka men jag förstår henne klart det är roligar och flyga när det är sol och vindstilla men har för mig att det brukar vara lite hit och dit väder på globenhelgn skönt och åka dit och hem medans det är ljust ialla fall. Nu ska det packas det som ska med inte speciellt mycket men en väska bör väl kunna fyllas om inte så är den full på vägen hem.

Bettan är nu veterinärbesiktad så nu får vi se om hon får en ny ägare har tagit en låååång tid att finna den rätta och vi hoppas såklart att detta är "den" men som sagt var affären är inte klart på långa vägar och skönt samtidigt och kollat henne så vet man att hon är OK i allt.

Jessica rider Sune för fullt och han är en lättlärd kille kan jag lova. Även Räven pillrar på han ska med på hippo ikväll saknas dock en hel del kilon på den killen ännu tar tid och få lite fett på dem tur det är vinter nu så finns ju tiden ialla fall.

Bullen fick känning av "kolik" förran lördagen det som kom och gick han var inte urdålig med det syntes på honom att han inte mådde bra i måndags så fick han åka på ATG och fick dropp och en genomkoll han har inte kolik utan han har någon typ av "blödning" som ligger längst tarmen så när han trycker hö så blir det för trångt och då mår han dåligt men nu är han hemma och äter små portioner och är egenytting som få men han mår bra och det är det viktigaste vi får se vad proverna visar efter helgen men i nu läget så syns inget.

Subben fick nå tjaffs med vattnet igen och har fått och och kolla upp det, termosterna och något mer var det så nu ska han väl gå ett tag till innan ny bil inköps.

Nu nog snackat ut i stallet och fixa och sedan hippo.

Hörs inte på hela helgen men vi vinkar från läktaren på globen

30. nov, 2012