Välkomna till Stöckestallet

Här kommer vårat liv att uppdateras

Så bra den blev nu är dörren upp till spånvinden fixad tog lite extra tid då bruksanvisningarna från "kina" är sämre än IKEA men uppe är den och Räven har fått nya skor idag gick bara bra. + 5 grader ute och nu snackar vi 17/11-12 inte fy skam dock väldigt mörkt är det ute.

Hålller på med förhandlingar på jobbet än en gång vi får väl se vad framtiden utvisar är ett tag kvar till det händer något på riktigt in denna fråga.

Var hos Neurologläkaren i tisdag och fick uppdatering på tumören och även trigiminusnerven vars läget är i nutid. Nerven är som vanligt bara och köra på med samma medicinering och den godartade tumören/cystan/blodkärlet eller vad han nu kallade det har vuxit lite granna men ingen panik den är fortfarande liten jag känner mig lugn men min omgivning är lite mer skärrade kan ju vara så att min medicinering gör mig rätt så Chill

men det skulle skickas till kirurgen för att han ska vara uppdaterad och om operation skulle behövas göras så har dem koll men det är inte på kartan på en lång tid och det är en enkel operation vad nu det betyder ja framtiden får väl utvisa vad som händer inget jag kan göra åt ändå så  och jag tar en dag i taget är som lugnast så. Ska dock boka semestertrippen tror jag strax så är det gjort.

Räven har fått nya skor idag gick bara bra imorgon ska han ridas en sväng och om vädret håller i sig så blir det nog hoppning på lektionen också

Nu 1 timme till avgång mot operan och järngänget med grillbuffe på menyn blir ett trevligt avbrott i verkligheten.

17. nov, 2012