Välkomna till Stöckestallet

Här kommer vårat liv att uppdateras

Mörkt och blött verkar var den nya inne grejen nu, regnar mest hela dagarna och mörkt har det blivit denna vecka har varit rätt så hård och det känns i kropp och själ men nu är det helg och faktiskt så har vi bara varit ute med Mindy och gett hästarna mat ikväll vi la ner alla "måsten" helt enkelt. I helgen är det ju Inomhus Sm, Änglahoppet och mountainhorse final i Borås och Elvira är där ner och försvarar dem rosa färgerna i MHC nolla i framhoppningsklassen även våran förra hingst Valle är med där och blev 4 fel på sista hindret men som sagt var framhoppningsklass nästa klass är den som gäller. Även Märta våran sålda pålle var med i änglahoppet tog sig till final och tryckte in en nollrunda i MSV B bara och gratulerar.

Vi håller på att låna ute våra 2 åringar till fodervärder, mycket för att dem tar plats och även för att om någon känner att dem vill jobba med inridning m.m så alltid ett plus för oss kan lätt tänka oss och låna ut Ex. Mira 2 år då är hon 4:a och Boris är kanske på väg till avelsstation i närheten perfekt då vi är i valet och kvalet om vi ska ha kvar honom som hingst även om han är jättesnäll så är det lite extra ansvar vi har ju även Blomman och även han är ju snäll men han har ingen härstamnings som är något och behålla så om bara vädret vill lugna ner sig lite så kan vi kastrera honom men leran och regnet inte direkt dem perfekta förutsättningarn för en kastrering direkt.

Vi har ju nu bestämmt oss för vars vi åker på semester nästa år, gäller att planera i tid då det är tävlingstermin och att ta ledigt från jobbet i tid, ledighet CHECK och Tävlingstermin CHECK så beslut tagit. Blir ett ännu lyxigare ställe denna gång vi känner att vi kan ju inte gå ner oss i valen åtminstone inte denna gång vi vill ha lyx och uppassning vi kräver det helt enkelt

Turkiet allinklusive 5 stjärnor, bättre shower och mer pooler även golfbana och bowling-tennisbana - charter, charter för mig först kändes som för gammfolket men så jäkla smidigt det var man föstes som boskap dit man skulle och alla kom med dit dem skulle :)

Om 4 helger har vi även lyxat till med att dra till globenshowen bara lör-sön men det blir bra med ett avbrott från det vanliga livet, Peter fixat bra hotell och flyg och vi åker hyrbil på plats blir lyxigt.

2. nov, 2012