Välkomna till Stöckestallet

Här kommer vårat liv att uppdateras

Då har Bengt flyttat på vilohem i Rusksele över vintern där han ska återhämta sina hovar och förhoppningsvis så blir han friska och alert inför 2013 års säsong, han åkte hem med KM segraren 2012 för Stöcke PF nämligen Kilroy och han är älskad av alla han bara pussar och kelar hela tiden nu får vi hoppas att Extrem produkterna åtgärdar problemt tur han är ung ialla fall. Som sagt var KM igår söndag med en hel del startande och alla utom en kom till omhoppning så det visar att det är rätt så OK standard på ekipagen i klubben, tajt och tufft blev det men ut som segrare fick vi Elvira och Kilroy andra året på raken bara och gratulerar.

From. Onsdag så börjar vi med 2 veckors provridning inför 2013 fast det är bara 2 ryttare som har fått testa nya hästar så inte så mycket nytt under solen kan man säga vi får se vad som händer.

Båda våra bilar inta vara våra vänner, Nissan hela veckan på Rep. fick tillbaka den idag och den ska tillbaka på måndag igen, våran försäljar har glömt och meddela oss att servicemeddelande har droppat in allt eftersom som ska åtgärdas men dem har skitit i det men tur vi har folk som kollar upp sånt åt oss vi har ju ingen koll på sånt. Lilla Subben fick en spricka i kylaren i fredags när vi skulle hämta hö så vi fick bogsera den till Arne på lördagen för rep. och som tur var så har han hittat en begagnad så nu får Subben leva över vintern PHUUUU. Man kan säga att det går upp och jäkllig... fort ner med livet. Nu ridskola och jag ska laga staket då lilla söta Svea smet idag från ett järnstaket hur gör hon

15. okt, 2012