Välkomna till Stöckestallet

Här kommer vårat liv att uppdateras

Bara och gratulera till klanen Rönnbäck i NM-12, Ida och Daphne tog NM-BRONS och stora syster Nora och Maggi slog till med NM-guld vilken helg dem fick. Annars har det gått rätt så okey för Stöckeekipagen överlag hela helgen, Bettan och Maja klippte till med en seger och en andra plats inte dåligt. Banbyggare har man varit också dem två första dagarna var det super sommarväder rätt så slitigt men idag så var det höst aldrig är man nöjd

 annars gick det bara bra och var banbyggare.

Farbror Loyd är ju till salu då vi har tagit beslutet att någon annan ska få ha en trevlig och supersnäll ponny en hel hög har hört av sig ja varför inte han är ju bara bäst och sååååå snäll, hoppas vi kan hitta den perfekta köparen till honom vi får se vad dem närmsta veckorna säger kan gå fort kan kanske inte bli alls.

Börjar kl. 07.00 på jobbet nu förtiden blev ändrade tider framöver jajaj bara och köra på blir dock lite jobbigt då vi brukar samåka jag och syrran men nu får vi ta 2 bilar "Värt" inte direkt nog prat om jobbet.

Till slut så kom Blå dragonernas dressyr tävling upp på TDB som är i september så vi får väl hoppas att det blir ett gäng som deltar.

19. aug, 2012