Välkomna till Stöckestallet

Här kommer vårat liv att uppdateras

Så var en ny jobbvecka igång denna gång med rätt arbetskamrater inte fy skam

som sagt var Vännäs tävlingar i helgen, våra ekipage skötts sig helt okey visst finns det lite och slipa på men annars vore det ju inge skoj om det bara gick... Stöcke lag 1 blev 2:a i sista omgången i DIV 2 och därmed 2:a totalt också slagen av Vännäs som man bara kan gratulerar till segern väl förtjänt kan jag säga. Våra ekipage kan man säga fixade inte riktigt omhoppningen men klart dem kom till omhoppning utan det så hade dem inte blivit 2:a så dem skötte sig med godkännt och plus i kanten såklart. Har idag målat golvet i salen i super bra väder kan inte klaga förutom att det vart varmt så få men bra blir det, sen blir det 2 reservboxar där också som egentligen skulle ha kommit upp för ett år sedan men ni vet tiden går så fort även det blev vi varse av idag då en bekant tog vägen till himmelen allt för tidigt man blir rätt så spak när sånt händer helt så där bara kan bara skicka sina tankar till dem berörda

man får helt enkelt ta ett djup andetag och titta ut över åkrarna och njuta innan man sätter igång igen med arbetet. till helgen SURF tävlingar så idag ska jag börja rita banorna är det tänkt, många tävlingar nu på en gång skoj men man kanske skulle försöka sprida lite på dem är typ varje/varannan helg nu framåt. Ja man vet ju vad man ska göra ialla fall.

Nu har vi tagit till krafttag och beslutat att Loyd ska få en ny familj gärna en som är mer mot dressyr och lättare klasser i hoppning eller bara rida i skogen han är världens snällaste och alla kan rida honom till och med jag så vi får se vad som sker.

13. aug, 2012