Välkomna till Stöckestallet

Här kommer vårat liv att uppdateras

Vi kommer att behöva ett klippkort på ATG ,vi var inne med Bengt för andra gången i dag och han var inte fräsch så det blev omsprutning och vila 4 veckor igen , vi kommer hem och tar in hästarna och Svea går på tre ben , självklart hade de stängt så vi fick komma in tidigt i morgonbittie istället , Boris har ju gjort illa sig i ett bakben och har just börjat gå något normalt på den så nu väntar vi bara på någon fler som skall skada sig , det skulle väl vara typiskt.

Annars så har vi haft markarbete barbacka idag och det gick bara bra , det gäller bara att alla fokuserar hela tiden och inte bara glider iväg och bara gör övningen till 50% , ja alla var svettiga och igenomarbetade i alla fall.

Vi fick ringa upp och ändra uppstallnigen till piteå , vi hade fått utboxar och det skall ju vara jättedåligt väder och det är alltid mygg och jävelskap där , så vi fick lov att byta till splita inomhus istället , då finns det en chans att utrustnigen hinner torka mellan tävlingsdagarna.

Annars så är det strålande solsken och jag tittar ut på Nisse och Jezzie , de jobbar på med markabetet och det ser jättebra ut , vi får hoppas att ridningen håller i sig hela helgen.

Nu skall det börjas tvättas lite kläder till helgen och kanske hittas lite regnkläder , man måste nog ha med sig 2 par .

Vi hörs snart

MVH Susanne

11. jul, 2012