Välkomna till Stöckestallet

Här kommer vårat liv att uppdateras

Ja det upp och det är ner, tjejerna har skött sig så bra i Sundsvall hela helgen, dock i Elit omgång 1 så blev det lite stolpe ut ser sämre ut på papper än det var i verkligheten, japp nya tag säger man ju och som sagt var dem är så nära till att få till det. Det är ju inte direkt så dem inte tar sig över hinderna eller stannar ut sig på 1:an bara små missar här och där, men det finns bara ett sätt ut och tävla och rida lag till slut släpper det jag lovar. Super fina runder och debuteringar med vinster och placeringar under helgen mer kan man väl knappast begära egentligen.

I veckan påsklov så tjejeran är och rider mitt på dagen och vi vet ju alla vad det betyder jag knappaste att vi kommer att chilla när vi kommer hem, nej det blir väl städning och återvinning och hämta betfor och hö japp och sedan är det helg och på lördag är det tävling i Vännäs man kan säga att vecka är fullbokad

tur man har något att göra

Tycker jag mesta har mockat och släppt och in pållar och fodrat och städat hela helgen, men nu sitter jag på min rumpa och väntar till Kakan och Bullen kommer hem så jag kan göra iordning Bullen då Emma drog direkt till Åre, lyckos hon.

Banan är nu helt framtinad visst det är en mängd vatten men vem bryr sig det är sand. Nu ska vi se vad vi ska äta också, vem orkar blir nog mikromat skulle jag tro vi får se.

9. apr, 2012