Välkomna till Stöckestallet

Här kommer vårat liv att uppdateras

I dag så är livet helt underbart , jag är fortfarande förkyld , vem bryr sig , jag har ont överallt , vem bryr sig , vi hämtar hö , vem bryr sig , solen skiner och jag har pratat med alla mina sockertoppar och vi har löst alla världsproblem , hästarna ser superfräscha ut och jag är redo för första Elitomgången i sundsvall i helgen , vi har typ bara 5 hästar , men vem bryr sig  , det kommer att bli ett bra år i år.

Jag är bara lite nervös för morbror Åke , han har hårda krav på uppdateringen på denna sida och jag har varit lat i veckan , sorry Åke

.

Pappa har en intressant sjukdom , det är :heter halsfluss i benet , mördarbakterier som är helt galna ,Benet är fortfarande röd/lila och svullet och ser ut som kallbrand , nu har även foten svullnat upp och ser lika jävlig ut , vi hoppas på att pappas nya medeciner tar kål på de jävlarna.

Vi är och hälsar på varje dag och vid dörren varje dag säger han: Är ni här igen , gå hem!! , alltid lika trevlig ,men jag hoppas att han kan få permis i påsk några timmar eller är han för smittsam , det är frågan?

Men det är klart han får inte lämna sängen just nu , han är helt förbjuden att gå omkring på sin fot/ben just nu.

Vi skall äta lite middag och bara lata oss nu

Vi ses snart

MVH Susanne

3. apr, 2012