Välkomna till Stöckestallet

Här kommer vårat liv att uppdateras

Undrar om det är ett skämt eller snöstorm 1 april men som sagt var april kan det ju komma aprilväder och vi börjar redan första dagen i månaden har typ kommit 5 cm på 2 timmar så jag ger till förslag och köra försiktigt hem från Skellefteå.

Hur som helst så har Stöckeekipagen skötte sig exemplariskt i Skellefteå alla har fått placeringar och superfina runder under hela helgen. Nu till vecka så fyller vi på med 5 nya tävlingaryttare som ska testa i aprilmånad hur det känns och så. Ronja och Mindy chillar och ligger och sover. Fick lov och sänka bergvärmen det var hur varmt som helst så jag gick ner i källaren och tryckte på några knappar vi får se vad som händer

har just varit ute och haft lektion en kortis inte roligt väder alls och stå och skrika i men något blev väl gjort kan jag tänka. Igår kväll när jag var och hälsade på farsgubben så möter jag en man som sitter på en stol redan där kändes det som att nu är han på bättringsvägen och han är med när man pratar med honom och så känns skönt, ska vänta ett tag och se om snön lugnar sig innan jag åker till honom idag.

Morsan och Syrran är det nog ett par timmar kvar innan dem kommer hem då hon är banbyggare men dem skulle strax starta sista klassen MSV så kanske hemma vid 16.30 tiden beror på vädret kan jag tänka.

Nu ska jag chilla ett tag och bara se på TV och vara, hästarna intagna redan pga snön och tjejerna på väg hem alldels strax. Japp 1 april är här.

1. apr, 2012