Välkomna till Stöckestallet

Här kommer vårat liv att uppdateras

Jag har 6 sparade dagar med semester kvar från föra året , men det vissade sig att inom sodexo så får man bara spara 5 dagar så jag är ledig i dag , detta betyder städa och skura huset , återvinningen (hear we come) och storstädning av stallet , ja ochså fick vi ett telefonsamtal att finkan är reparerad så den skall hämtas nu på eftermiddagen.

Men det blir ialla fall bra

Jag har även hunnit prata med mina sockertoppar och löst alla världens problem , det är vi duktiga på.

Vi har fått in ett helt gäng som skall komma och provrida ponnierna som inte har någgra ryttare så vi hoppas på att i april månad så skall stallet vara fullt.

Dett kommer ju betyda att vi måste flytta lite dagar på motionsryttarna och göra alla dessa förändrningar som vi skulle göra redan i höstas , men inte kunde göra för vi hade för lite ryttare , vi har ju som sagt för lite ryttare på de större ponnierna så de skall få flera ryttare som kommer ta hand om dem.

Vi får även se hur vi kommer att göra med de ryttare som redan rider i stallet , nu har vi ju haft 6 månader på oss och vi har sett hur alla rider och vars de skulle passa bäst , men allt kommer att bli jättebra , jag tror att denna tävlingssäsong komer att bli riktigt rolig.

Nu skall finkan hämtas och sen blir det ridskola

Ha det bra

MVH Susanne

19. mar, 2012