Välkomna till Stöckestallet

Här kommer vårat liv att uppdateras

Vi har kommit fram till att den nya innegrejen för veterinärer är SPATT , alla hästar som är på koll har spatt , de hehöver inte ha haft några problem eller vara skadade , men nog fan har de spatt när de kommer därifrån , undrar vad nästa års fluga inom vetrinärkåren kommer att vara?

Jag har fotat lite idag , tjejerna plockade ut alla hästarna och så togs det kort , problemet var att unghästarna ville inte stå still och var skitiga och det var extremt ljust och vit utomhus , men på det stora hela blev korten fina och de kommer upp på hemsida så snart som möjligt.

Tinas lilla syster Thea fotades med bullen, den lilla busponnyn stog still i 2 minuter sen började han mycket försiktigt att vandra iväg med thea , hon höll längst ut i linan och han drog henne sakta framåt , efter 5 meter så var det bara att släppa och hämta upp den lilla gangstern(Bullen) i ensilagbalen.

Nu så håller håret på att färgas och det kommer bli intressant att se vilken fär det kommer att bli , sist jag gjorde detta så blev jag rosa i håret pga av alla grå hårstrån , väntar med spänning.

Vi hörs snart

MVH Susanne

26. feb, 2012