Välkomna till Stöckestallet

Här kommer vårat liv att uppdateras

Campinglivet är nog inte riktigt något för oss Stöckebor, men har man inget annat alternativ så går det väl an, eftersom vi håller på att renovera hela övervåningen så fick vi bo borta 2 nätter och har man en lite vovve så vart lättaste lösningen och den smartaste att bo på Nydala camping i en 6 bäddars stuga så lyxigt har vi haft och bra med utrymma för alla. Men vad smidigt man har det när man bor på samma gård som stallet, ett jäkla massa åkaden hit och dit och så får man ju hoppas att det inte händer något när man åker där ifrån på kvällen, allt har gått bra och nu har vi flyttat hem igen till röran men hem är hem hur man än ser det. Mindy nöjd ialla fall då dem hade typ stugfest i natt jag satte bara in öronpropparna och sov men hon vaktade typ hel natten så nu sover hon och pappsingen sin skönhetssömn ett par timmar och jag städar och bär för fullt.

Lätt motvind imorse när man skulle släppa ut hästarna, och blåste något

hästarna var väl knappast sugna på att gå ut men dem fick gå in vid 13 tiden nöjdare. -1 grad och storm

. Vi är ju en med 2 pållar och tävlar i Timrå i dag, dem åkte igår eftermiddag i solskent och pållarna bodde över på fältrittklubben och människorna på hotell, dem ska tävla dem 2 sista klasserna så det blev sovmorgon för dem också, men det blir nog lite tuff när dem ska åka hem i eftermiddag i detta fina väder tur dem kör E4:an hem, när jag nu har varit ut hela dagen och kört så drevar det lite lätt alltså snödriver på 1 meter lätt, men med Subarun så är allt lätt man måste bara hinna se den vita drivan där är kruxet. Nu kommer Svea och Nisse hem i stormen ser inte så nöjda ut direkt.

I Timrå så ser resultat ut än så länge att Elin har debuterat LB med sin nya pålle Kakan och gick dubbel nolla, darrade som ett asplöv gjorde hon men väl inne på banan så gjorde dem sitt jobb precis som det ska vara, Bullen är också med och har ej startat än med Emma. Dem hoppar LB, LA båda två. Vi håller såklart tummarn för dem. Tjing

18. feb, 2012