Välkomna till Stöckestallet

Här kommer vårat liv att uppdateras

Och så kom februari och med det kylan, rysskylan slog till igår så det brakade om det och det håller i sig idag också, hästarna har stått inne idag tills vi kom hem då fick dem gå ut en sväng men nu är dem inne igen. Hästarna klara sig nog alltid med hö och så, men stallet och vattnet är inte värt att dem är ute hela dagen och jag tror nog dem fryser efter ett tag också annars skulle dem nog inte stå vid grinden efter någon timme, dem har ju boxar så det är bara lyx för dem. Malou den galningen är ute och rider en sväng med Doris, ja våra tjejer är inga veklingar men det är ju som man säger finns bara dåliga kläder och det är sant.

Dock har vi avbokat träningen imorgon fredag då det ska var lika kallt då, vi har bokat lördag på dagen istället är ju alltid varmare på dagen och trevligare och hålla på med allt mot för i mörket, det är nu man saknar Hippo, men vi ska vara glada att vi har ett ställe och träna på så vi är tacksamma för alla timmar Wasserman har lagt ner på sitt ridhus

Stalle är klart och nu blir det soffan och inget mer för kallt, men rackarns vad bergvärmen är bra, -24 ute +23 inne. Ej fy skam. Och hästarna har nog likadant dem värmer snabbt upp stallet efter nerkylningen så dem fryser icke.

2. feb, 2012