Välkomna till Stöckestallet

Här kommer vårat liv att uppdateras

Syrran och jag är ju utbildade Banbyggare , Hoppdomare och Stildomare och det är jättekul , förutom när det kommer till den tid på året när repkurserna börjar , det är verklgt viktigt att gå på dem , men ack så tråkigt , det blir så många helger som blir uppbokade till dem och idag så är det domarkursen som skall repeterats , jippie

Det som är jättebra det är att kursen är på SURF i år ,5 minuter med bil det uppskattas och så får man ju träffa alla supertrevliga människor som brukar vara på kurserna , ja om vi bara slapp själva kursen skulle denna dag vara en höjdare.

Det är dags för Ridsportsgalan snart och jag hoppas att alla har anmält sig , självklart har Mona och jag tänkt gå , men har vi anmält oss?? men vi har ju ett helt dygn kvar så var bara lugna vi kommer.

Träningen i går lämnade en posetiv känsla, Elin och Kakan har börjat hitta varandra ,det är inte så lätt alla dagar när man har en liten skarp ponny som inte tycker om hårda händer och tränaren säger slappna av och lätta på tyglarna ,då måste man vara morsk nog för att följa med utan att dra i tygeln eller att spänna kroppen och dit har detta ekipage börjat komma nu.

Det känns bra inför tävlingssäsongen , nu skall vi bara se vart vi åker nu när inte hippos tävling ligger lite illa till.

Ja vi ses snart

MVH Susanne

29. jan, 2012