Välkomna till Stöckestallet

2021 tar vi nya tag hela världen

Hela vårat hus är i vänta läge just för tillfället, inget förutom det som absolut måste göras blir gjort. Typ stallet. Annars är vi och hälsar på pappa hela dagarna typ, en sväng hem och delar upp oss, då man bara får vara 2 st som hälsar på.

Och han är vid gott mod och klar i knoppen, kroppen börjar dock ge vika eftersom. Vad framtiden vill kan vi bara gissa, men vi har inga positiva vibbar av den, men vi rullar på och bara pappa har det bra och trivs och har det skönt så är det bra för oss också.

Han fyller ju hela 80 år nästa fredag, blir inget kalas den dagen ialla fall kan jag säga med en gång. Har med att han inte är hemma såklart.

Annars är 2021 bara en dag ifrån och vara klar, och det är vi väldigt glada för, har varit både bra och dålig höst kan man säga, egen företagare och företaget går super bra, men sen har vi dem tråkiga sakerna också som händer, Mindy får njursvikt och tas bort inom några dagar, Lille skutt får en spik i knäskålen och positivt nog är hemma och ser fin ut, förut om en lite knöl på knäet. Han är ute och busar med sin lilla syster.

Och så har vi pappa som inte är positiv historia utan mer än, vad kommer ske framöver historia.

Som sagt vänta läget för oss. Tur att vi har julledigt, tänk om man hade haft jobbvecka. Nu kan vi focuserar på en sak bara som tur är.

Om vi inte hörs, så ska ni ha ett GOTT NYTT ÅR på er alla. 

30. dec, 2021