Välkomna till Stöckestallet

2021 tar vi nya tag hela världen

Imorgon går sista omgången i eliten för ponny i Sundsvall, planen är att åka ner och heja på. Idag, så var det kurs för mig gällande hästar såklart och ledarskap, ett inte så himla jobbigt, men det tar ju några timmar ändå. Och det finns en del och göra hemmavid, även om man inte kan göra allt då det är sjukt blött i hagar och så, men man får göra det som går helt enkelt.

Rosfebern är lugn, den är där men har börjat lagt sig lite smått. Tur vi har snabb sjukvård här i landet och rätt medicin. Nu ska man bara på något sätt få en tid på vårdcentralen för att få kolla att det är på rätt väg, men eftersom dem skulle ringa i tisdags och idag är det lördag så får jag nog jaga på dem lite. Tycker dem skulle få röd flagg när dem fick remissen från akuten i söndags att ojojoj rosfebern är tillbaka, har ju bara tagit 15 månader för benet och läka och det håller ju fortfarande på att få huden till ett normalt skick. Som kommer ta månader till innan det är klart. Blir och sitta på telefonen på måndag helt enkelt, men få en tid är jag mer osäker på.

Iris jobbar på uppe i Saxnäs och rids med jämna mellanrum och är jätteduktig, nu blev det inte riktigt som planen var att hon skulle vara kompis med en av ponniern, men han hatar Iris så hon går nu med dem som gillar henne istället.

Uno, tar det lugnt uppe i Skellefteå och chillar med sina kompisar.

Lille skutt och Ulla bella har med sina mammor, nu flyttat ihop i samma hage, okey dem träffas aldrig. För mammorna säger att man inte ska vara med kompisar 🤭dummisar.

Nu storhäst i stallet ett tag framöver, som är rätt så flockberoende, men väldigt snäll, tar man in en häst och hon tycker att men då ska nog jag in också, ja, då skrittar hon över staketet helt enkelt eller pillrar upp låset på grinden och går in själv. 🤪

9. okt, 2021