Välkomna till Stöckestallet

2021 tar vi nya tag hela världen

Styrningen är lite si och så just i nuläget, Corall har tandläkar tid nu på torsdag, men jäkl... vad hon kan hoppa. Chauffören ska hålla i sig bara.

Första inomhusträningen igår fredag som sagt var, och efter som en del ekipage antingen är i rehabjobb eller är gröna så var det lite lagom träning, med travbommar, 5,5:a som den kallas, alltså en kort kombination för att träna snabbhet och få bättre höjd på hinder. Sen två räcken vid väggen med vattenmatta och grind på 21 m. Ja, alla satt kvar och alla hoppade så det är ju ett bra tecken för resten av träningssäsongen, nu har vi ju tävlingar kvar ännu på denna termin. Men, mörkret har anlänt strax efter 18 snåret och tråkigt väder med regn och rusk, då är det rätt så skönt och få åka iväg och rida inomhus.

Idag åker Iris på sitt fodervärds uppdrag till Sorsele en längre tid. Blir bra för henne och se världen och få förhoppningsvis växa till med sina raka framben, om inte detta fungerar så tar vi beslut då. Men våran plan är minst 2 år får hon på sig.

25. sep, 2021