Välkomna till Stöckestallet

2021 tar vi nya tag hela världen

Imorgon är första inomhusträningen för hösten. Vi är nu på sista veckan i september och det är verkligen höstlikt, gick fort som attan att det blev det i år. Ingen britssommar här inte utan sommar en dag och höst nästa.

Jaja, det är som det är, idag har dem lovat stora mängder regn, så hästarna har stått inne, förutom då vi mockade nu på eftermiddagen. Nu hoppas vi att det lugnar ner sig till imorgon så dem får gå ut då, i dem roliga hagarna som säkert är leriga och fina, tur vi har stora hagar, så blir det "bara" vid grinden.

Nu är våran åker fixad med tröskning av korn och bortforsling av halmen. Så det är ju skönt. Och även precis i tid, nu kan vi ju inte göra något alls på åkern eftersom det typ regnar ändå. Men, vore ju fint om man kan börja förbereda inför hagarna och nya ridbanan och om det i framtiden ska upp ett ridhus där, så att allt underlag blir gjort rätt på en gång. Dumt och göra fel när man kan göra rätt.

På jobbet rullar det på och vi följer budgeten 🤩som vi har satt. Och det är klart att visst blev det många oförutsedda utgifter, men så får det bli helt enkelt. Men nu är vi nog ganska på banan med det mesta och alla är nöjda med maten och städet, så det är klart vi kan ju inte klanta oss nu 🙃och det ska vi inte heller är planen. Vi har lite catering då och då, så där som passar oss perfekt för tillfället.

23. sep, 2021