Välkomna till Stöckestallet

2021 tar vi nya tag hela världen

Snart dags och göra en hemsida för företaget, och då bör man också bestämma vad man ska ha för catering exempelvis, man kan ju inte vara för bred i sitt utbud heller då vi är en litet företag. Bättre och satsa på kvalite iställe för kvantiet.

Men alternativ finns ju hur mycket som helst av, sen kollar man runt lite på priserna och det är väldigt varierade kostander måste jag säga, nu ska vi såklart räkna ut kostnaden själv, men alltid intressant och se så man är i våg med andra, för lågt pris ingen bra kvalite och för högt pris kan man skrämma bort kunder, även om man har en bra produkt.

Annars har vi väl allt under kontroll gällande detta, så nu är det bara startskottet som ska komma.

Projekt Februari 2022 är inom målgång också, ialla fall väldigt nära men sen ska man ha det på papper också. Och det vi alla kan gå lite hit och dit. Men som sagt var det är ju som tur var ett tag bort.

Tävlingar i helgen, första tävlingarna i Västerbotten 2021, endagars får man tävla. Så vi har kvälls tävling på fredag med lägre klasser och på lördag har vi SM kval, vi får väl hoppas några anmäler sig också.

Men vi kör ändå även om det är få startande. Kanske vi kör en öppen bana på söndagen för storhästarna, då dem inte får tävla alls än så länge. Men det tar vi senare i veckan beslut om.

17. maj, 2021