Välkomna till Stöckestallet

2021 tar vi nya tag hela världen

Eftersom jag strax går in på jobb på anstalten så vill vi gärna att allt städande, fixande som kommer på våren görs så fort som möjligt, i år hade vi inte så mycket små saker, utan lite staket och så, och det gick ju fort och fixa.

Vi håller dock på att återställa åkerna bakom huset då vi inte ska ha hagarna där längre, och vet ni vad med bra folk runt omkring sig, så är det också klart.

Så nu är det ett skräp lass som ska köras bort. Sätta upp lite brädor på bron, som egentligen inte är livsviktigt men när vi inte vet hur mycket tid som kommer finnas under sommaren, så känns det väldigt skönt och få göra bort det mesta som är "måsten" i slutändan.

Micke S träning hemma i helgen, syns att det är dags för tävling nu, man kan bara träna så mycket innan man måste ut och träna på att tävla också. Men vi har gjort en kvällstävling om 2 veckor med 3 klasser, nu när det har öppnat upp lite granna, större tävling behövs inte. Vi får se om fler klubbar fixar några endagars tävlingar. Är ju mycket lättare för oss då vi bor på anläggningen och är väl dem som gör mycket av det förberedande ändå. Så jag förstår absolut att andra föreningen har lite längre startsträcka än vi. men har man en träning, så kanske man kan ändra den till 2 tävlingsklasser istället. finna oändligt med ideér och lätta och lösa. Nu är det ju typ bara ponny som är släppt på tävlingsdelen ändå. På storhäst så är det yrkesverksam som gäller fortfarande och i norr är det inte många av dem, och då är det ju världelöst och ha tävling.

10. maj, 2021