Välkomna till Stöckestallet

2021 tar vi nya tag hela världen

Nu rullar på för fullt, igår tog vi andra sprutan för Covid 19, vi har skickat in allt för Aktiebolaget, vi har ändrat från handelsbolag till aktiebolag. Blir lite lättare med böckerna.

Bokföringsföretag är igång, Bank igång, starta eget igång, företag igång strax, och mitt i allt detta så har vi sedan ett tag tillbaka fått förfrågan om att starta upp en hel ny verksamhet. Denna kommer starta i februari nästa år som tur är, vi vill som få igång det första företaget först och få rutiner och koll på läget där. men det känner vi inte ska vara ett problem.

Och om vi skulle få nr. 2 så är det inte riktigt på samma sätt, men inte så långt ifrån ändå. men det tar vi när vi har bättre koll. vi har ialla fall fått vara med och ge förslag på inventarier i alla fall. Om inte vi får det så kan vi säga att vi var med från början 😎 men jag är 99% säker att vi får det, men 1% är en 1%.

Hästmässigt så går det bra för Uno i Byske med sina nya kompisar Ejnar och Allan. Så det känns ju skönt.

Och inom 18 dagar så ska Brummis lilla hjärta anlända i stallet , vi hoppas såklart att allt går bra, hon ska ha haft ett föl förut, så lite koll ska hon ha. Är fortfarande ingen värme i luften vi håller oss under 10 plusgrader och nordiska vindar, vi är ju i första veckan i maj, så vi hoppas att sommaren blir bättre längre fram.

Styrelsemöte igår och våran plan blev att vi ska ha en 3 dagars hopptävling med föreningen, men bara tävlingsmomentet. Vi kommer inte att ha uppstallningen eller en cafeteria. Känns väl lite sisådär med cafeterian då vi är så jäkla bra på den, men med dem Corona restriktioner så är inte försäljningen den största, mer jobb än det ger.

Vi har ju ca. 9 veckor till start så mycket kan hända, eller så blir det ingen tävling, det är lite chansning. Men så var det förra året också, och det gick ju bra. Vi kommer dock bara ha 2 ½ dagar tävling, förra året hade vi 4 dagars.

6. maj, 2021