Välkomna till Stöckestallet

2021 tar vi nya tag hela världen

Tränar och tränar tävlingsekipagen, men inga tävlingar är på gång ännu pga Corona, visst det går väl bra, men man blir nog lätt lite bekväm i det hela. När tävlingarna väl börjar så blir vi tagna på sängen kan jag tro.

Sista veckan i April är vi på och det är lite lagom aprilväder som det ska vara, plusgrader, sol, minus på nätterna och lite snöstorm som försvinner under dagen. 

Idag kommer en nya ponny till stallet, den får börja med att stå i karantän då det är en del sjukdomare för hästar ut i världen, Men det går bra nu när det ändå är vår, så kan den stå ute i våran utebox i 2 veckor.

Annars är det dressyr för tävlingsryttarna i helgen för Ida Hellström, är det inga tävlingar så får det bli träningar med olika tränare ibland, så dem inte blir så bekväma att vi alltid tränare dem och alltid får man nya ideer och försla med sin ridning.

Nu drar det även ihop sig med det nya företaget, vi ska uppdatera oss innan vi ens har startat, men det känns bättre och göra det innan den riktiga uppstarten så slipper man krångla med det sedan.

Jobbar lite då och då på Anstalten på veckorna, är bra och få komma ut i verkligheten ibland.

22. apr, 2021