Välkomna till Stöckestallet

2021 tar vi nya tag hela världen

På riktigt kom OPPSSS här kommer jag med en snöstorm fredagen den 9/4-21. Men så ska det väl vara i April. Därför kallas det för aprilväder, man kan aldrig veta vad som kommer.

Men detta är ju bara ett tillfälligt bakslag, då man vet att faktiskt så är våren och sommaren på väg med stormsteg 😎

Igår sladdade jag banan och den är helt framtinad och snart torr också, inte idag då. Men som sagt vara dem säger ju att ny snö tar bort gammal snö. Så då kör vi på det.

När jag sladdad igår ialla fall så fastnade sladden i något och när jag går ut så sticker en brädbit upp, det kan hända att någon stolpe sen förr när vi hade hagar där ridbanan kommer upp på våren när tjälen trycke upp den, antingen så gräver man upp den, eller så åker den ner igen. Men det här var typ en stock. Typ som från ett hus eller en båtbrygga som man sätter ner i vattnet. Efter att "bara" försökt och ta upp den med händerna så gick vi bet på det, och började gräva fram den. Den låg vågrätt och lutade sedan neråt typ i 50 cm ????? var väl typ 130 lång????? jag säger från vikingatiden 😋nej man vet aldrig, men det ska ha brunnit ett hus mitt på ridbanan så det kan ju vara något från den helt enkelt. Men efter 50 år kom den upp, helt sjukt. Men nu är den borttagen ialla fall och ligger på altanen som minne.

Ledig får anstalen ett tag nu, skönt på ett sätt för då kan vi ta tag i lite "roligare" saker. Finns en hel del och fixa med för framtiden. Vi beta av något varje dag, iställe för att ta allt på en gång, då blir det övermäktigt.

9. apr, 2021