Välkomna till Stöckestallet

2021 tar vi nya tag hela världen

Nästa vecka har vi 2 st kundmöten, vi ska fira med att åka och äta på torsdag och även göra bort oss på Megazon en sväng, mer restriktioner har kommit i landet gällande Covid 19. munskydd exempelvis ska på när man är på affär, buss. Vi har haft det ett tag redan, då vi har mor och far i riskgrupper. Pappa har fått första vaccinationssprutan och även vi kommer att få den, då vi är i samma hushåll. Men när det vet vi inte. Eller alla får ju ta den, men enligt priolista då.

I lördags så var vi och testade ett nytt städmedel som är både bakterie och virusanpassat, och det finns det ju hur mycket som helst av nu förtiden, men det som är själv grejen med detta är att man sätter det på ytorna och sedan behöver du bara rengöra med vatten i 6 månader, sedan gör man om proceduren igen. Blir bra miljötänk och även sjukdomar får det tuffare att få fäste snabbt. Man måste nog börja tänka i dessa banor och lura Olle i grinden om man säger så. Sen blir det ju billigare städmässigt också, eftersom man inte behöver massa olika kem. WinnWinn

Har utvärdering och ca. 3 månader för att se hur värdena ser ut. Ska bli spännande.

Ska som sagt på ett möte på torsdag gällande leverantörs arbete, som är i startfaserna för dem. Men vi är gärna med på tåget om vi och dem tycker att det passar det vi kan erbjuda. Den är dock ett tag bort, men då hinner vi stabilera våran huvudsakliga verksamhet först, då den är mycket större och mer krävande.

Sen ska vi till sommaren börja med planeringen gällande utvecklingen av våran hästverksamhet, vi kommer inte och köpa in några fler hästar om ni trodde det. Vi har så det räcker och tiden kommer bli så mycket knappare då vi har annan verksamhet i startgroparna då.

Men hagar ska upp och tilltänkt ny ridbanan också, sen får vi se själv åkern om den behöver  lite TLC också. Men vi tar det eftersom helt enkelt.

Om ganska exakt 12 veckor kommer vårat första föl, och det är Brummis som är mamma till den. 

Ska bli väldigt spännande och se vad det blir för liten stjärna, 1 månad senare så ska Kakan ha sitt 3:e och sista föl. Kan ju hoppas på 2 ston denna gång, men knappast.

Och nu är det sportlovskänsla ut i fingerspetsarna ska ni veta, även om det är 1 mars imorgon så har vi plusgrader och sol, så jäkla skönt. Sen vet vi ju att det kommer säkert några bakslag, men vi ser ljuset i horisontent ialla fall.

28. feb, 2021