Välkomna till Stöckestallet

2021 tar vi nya tag hela världen

Så var vi på ett nytt år, och våran förening säljer bara en sak per år och just nu så är det restaurangchansen, nu ska jag väl inte säga att medlemmarna är dem bästa på att sälja, men dem som gör det ska ha en klapp på axeln ialla fall. Så idag så var vi och hämta häftena och apparna i corona anpassad miljö, det var vi där :)

Men vi försöker ialla fall var duktiga och ha munskydd ialla fall.

Som sagt var snö har vi fått, ridbanan är framskottad så vi har inga problem och rida. Håller på att skotta fram eftersom i hagarna, hästarna kan gå där, men er är det nog inte, och då är dem skottade i gångar. Dem mår inte dåligt då dem igår fick nya höensilagebalar också. Lyxigt ska det vara 😉.

Håller på att rita banskisser till första tävlingarna som går av stapeln sista veckan i februari, alltså om 26 dagar, då vi på något mystiskt sätt har kommit in i februari ?

Vi har haft koll på bergvärmepumpen idag, då den har väldigt ojämn värme, ibland måste vi till och med sätta igång luftvärmepumpen och så ska det inte vara. Men nu ska det vara på banan igen säger dem, vi får väl hoppas.

Hoppträningar kör på för hästarna varje helg, så träna har vi gjort, men det finns mycket och slipa på fortfarande. Både för dem gröna och dem mer rutinerade. Blir lätt att man är "Nöjd" men så fungerar inte denna sport, man måste vilja förbättra sig och ha mål, korta eller längre framåt.

1. feb, 2021