Välkomna till Stöckestallet

Killea fear bui´s dagbok

Återbesök till veterinären idag och jag höll hovarna att jag var helt frisk men icke, på röntgen så finns det en knivskarp spricka kvar den är inte stor men den är där. Dem tror att läkningsprocessen har avstannat eftersom jag har stått stilla i 9 veckor jag men släpp ut mig då så fixar jag det.

Nja det ville dem inte om jag skulle göra något fastyp som gjorde att den lilla sprickan skulle splittras sig var inte så bra. Men jag får börja ledas ett par gång per dag så läkningen ska starta upp, dock fanns det såklart en liten liten grej där jo att jag får ju inte busa till

jag som är helt oskyldig

Ja första veckan nu så har jag gått i stallet fram och tillbaka och hur roligt tror ni det är? VAD ÄR EN BAL PÅ SLOTTET det är superskoj jag går och helt plötsligt så ser jag lite hö och då drar jag Mona dit och skriker till och jag tar en tugg nästa sväng går jag sååååå snällt men 3:E gången så kanske jag är törstig så då går jag till en vattenkopp i en box, vi går genom stallet vänder i boxar och spilter uten lite sväng på gården och sen in stallet några svängar till, jag man får ta det man får och kompisar har jag ialla fall. 2 veckor kvar till nästa röntgen och då hoppas jag att det har läkt helt.

19. apr, 2013