Välkomna till Stöckestallet

Killea fear bui´s dagbok

Jag har bott på Irland i min första 7 år i december 2012 så fick jag flytta till Sverige och längst upp i landet landade jag till slut i den lilla byn Stöcke med mig hade jag min nya kompis Blackwoodland jackdaw även kallade Gurra, vi har följts från Irland hela vägen hem till vårat nya hem.

Tyckte det var ett helt okey gäng att bo med har gått med Gurra och Sune(Wazup sunshine) han är också från Irland så vi snackar ju samma språk han kom någon månad tidigare än vi två.

Själv så är jag en B-ponny som har tävlat som C-ponny på irland varför jo för att min ägare var för gammal och fortsatt då och tävla mig som C-ponny men det gick bra det också, känns dock helt okey att var rätt höjd igen blev lite jobbigt och måsta länga på benen så mycket på alla linjer och kombinationer nu är jag tillbaks på rätta banan ialla fall. Alla trodde jag var skimmel men nu ser dem att jag bli egentligen borkgul men det borde dem väl ha sett på filmerna dem sett på mig

men roligt och lura dem lite. Jag har rätt så bestämda åsikter vill jag inte stå i vattenspiltan så går jag upp från vattenspiltan det är bara och följa med, dem som äger mig säger att jag är väldigt lik en annan ponny dem hade (Farino) förutom att jag är glad han var visst som en lite kobra men är jag lika bra som han så får dem se upp på tävlingsbanorna säger dem. Allt har gått bra med att vänja sig att bor i norrland förutom en dag då mitt liv tog en paus, tänkte jag skulle berätta för er vad som hände och vad som händer i dagsläget, om inte någon vill läsa så kan jag läsa när jag blir gammal och gråhårig om denna speciella resa.

19. apr, 2013